Fórumok
:: Fórumok :: Kategóriák :: Játékszervezés
 
<< Előző téma | Következő téma >>
CIA Langley jelentés
Moderátorok: Kimi, xxxLaca, Csigusz, Wiking
Szerző Üzenet
Hammon
2013. 09. 22. - 11:35
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #12
Regisztrált: 2010. 05. 18. - 21:04
Lakóhely: budapest,XVII
Üzenetek: 539
Hurt locker
A harc szenvedélye háborús függőséget okoz.... Mert a háború drog 
Mindenkinek van egy olyan vágya amit tűzön vízen át véghez visz. Aki ennél a cégnél dolgozik az arra tette fel az életet ,hogy megvédje az országát es a népét. 
Kérdés : miért jelenik meg New York ban a 73rd St es a Madison Ave. sarkán villámgyorsan három elsötétített Escalade ? Miért ugrálnak ki belőle fekete öltönyös emberek? Miért ültetnek be negyed óra múlva két arab fiatal srácot? Miért ??? Soha nem tudjatok meg !!!! De ez most más ezt most mi megtudhatjuk ,de csak mi , mert MI VOLTUNK AZOK AKIK KIRÁNGATTUK ŐKET . Mert a történet itt kezdődött . 
7 ügynök , akik olyan bevetésre hivatottak amit mások öngyilkos akciónak tudnának be . De nem mi , mert nekünk ez az életünk. Megkaptuk a parancsot es a tervezetet amit véghez kell vinni messze messze , Irakban. Bagdad , meleg, por, veszélyes emberek, veszélyes szinte minden . Azt a parancsot kaptuk ,hogy egy színházat hozzunk helyre ,persze álcabol tehát építő munkásoknak álcázva próbáljunk meg beszivárogni a városba es megtalálni a drogot ami olyan mennyiségben készül az említett helyen,hogy veszélyezteti az amerikai fiatalságot. De az egyszerűség kedvéért az Iraki Milícia sem mindig azt az egyértelmű támogató mentalitást nyújtja az amerikai haderő részére . A lényeg mi senkiben nem bízhatunk , de ez alapból megy nekünk . Szaddám serege akik szakadárokbol álltak össze es bármit es bárkit felaldoznanak azért ,hogy ujra ők legyen hatalmon. 48 órát kaptunk az úgy megoldására . Mellesleg Amerikából jön egy együttes , akik koncertet adnak az amerikai fiainknak . Sok feladat kevés idő ,ezért küldtek minket. Meg kellett szereznünk az igazolványokat amivel kijutunk a városba, de nem is elég ,hogy megkapjuk az igazolványokat ,le is kell ellenőrizni őket ,hisz ha hamis es megbukik valamelyikük akkor végünk . Péntek ,eljött a nap , ez nem kiképzés, ez nem Amerika mar ,itt nem véd meg minket senki, csak egymásra vagyunk utalva. 
Péntek délután megérkeztünk Bagdad közelében levő színházi épületben . Meg az Irakban levő amerikai követség sem tud semmiről . Dolgoznunk kellett épületen mert brutálisan szét lőttek es a koncert pedig szombat estere terveztek.Olyan vonalat kaptunk amit nem lehet lehallgatni így felvettuk a kapcsolatot Grimes al az amerikai haderő műveleti parancsnokával aki a mi osszekötőnk volt. Megkaptuk az igazolványokat is , de valami nem stimmelt. Nekünk civil igazolványok kelletteka biztonságos mozgashoz. Senkinél nem lehetett még egy pisztoly sem. Az összes fegyverük mindenünk az emeleten el volt rejtve ,a lebukás veszélye miatt. Eljött a perc ,kimenni egy olyan városba ,egy olyan világba amit senki nem szívesen gondol ki nyaralási helyének . Rengeteg veszélyes civil akik bármikor robbanthatnak,milícia , amerikai katona , felberelhető magán haderő , egyszóval minden amit el lehet képzelni egy ilyen háborús övezetben. Amit megtudtunk Hassan kávézója a nagy gyűjtő . Ott tobzodik Bagdad söpredéke , mint Mos Eisley ban . Akkor oda kellett ki mennünk elsőnek , nem lepődünk meg a megérkezéskor , motozas , arab üvöltözes , a kitar zene . Információ , információ , információ nekünk ez kellett nagyon. Meg kávét sem ittunk jóízűen , azt is inkább hoztunk magunkal de meg kellett inni es dicséri . Munkaerőt kell szerezni az építkezéshez, ezért olyanokat akartunk keresni akik dolgoznának a szinhazon . Két jelentkező volt akik jelentkeztek ( régen beépült ügynökök voltak ) . Na ha valakinek keményebb dolga volt ott a porfészekben akkor azok ők voltak. Volt osszekötőnk az arabokkal, volt osszekötőnk az amerikaiakkal . Hamar ment , de a drog ,az vajon kinél van ,azt ki téríti ? 
Szombat. Meg kell tudnunk mindent amiért ide küldtek minket. Jönnek az infok a főnök telefonjàra, sorba ,szinte percenként változik az élet a városban. Közben a bombászok folyamatos munkában vannak , rengeteg IDE van elrejtve a házakban , embereken . Meg épp csak megittuk a reggeli kávénkat amikor egy helikopter zaja töri meg a csendet, alacsonyan szállva hozza viszi a bombászokat es az amerikai katonákat . Megint fesztiváloknak a rongyosok. Hummer jelenik meg a terén , hoztak az új fegyvereket kipróbálni . 
Senki nem is sejti ,hogy kik vagyunk. Osszekötőink dolgoznak , küldik az infokat . Mi dolgoztunk keményen a színháznàl amikor amerikaiak jelentek meg ellenőrzésre . Persze nem tudjak a kilétüket azt gondoljak rongyosok vagyunk , bár a főnök hofeherben pompazott mint egy olaj sejk. Aztán kisvártatva fordult a kocka , pillanatok leforgása alatt ők lettek leiazoltatva a színházban kialakított kihallgató helységben . Tökéletesen megegyezett az otthoni irodánk kihallgató helysegével. A katonák meglepődtek a jelenlétükön , nem értettek mi is van itt most igazán . Mivel őket is védenünk es felügyelunk kell be kellett vonnuk őket . Nem bántuk meg jó katonák . Sok dologban segítettek a későbbiekben . Kerestük a drogdilert mindenhol próbáltunk kapcsolatokat kiépíteni. Hassan gyanús volt, milícia vezetője gyanús volt, ezeket a szálakat próbáltuk erőltetni . Sikerült találkozót szervezni egy elosztóval akik talán tudnak valamit a drog útjáról . Tőrbe csaltuk őket , es kihallgatuk a két szakadàrt . Talán kicsit elsőre túlzott volt a feszültség ,valamint a fegyverhasználat .fel voltunk pörögve. Kiderült a vallatás alatt,hogy hamis drog volt . Megint egy olyan szál ami nem vezet sehova. Informátorok akik be voltak épülve a szakadárok közé ,folyamatos adathalmazt küldtek a városban zajló eseményekről . Leszállt az este. Sorsdöntő fordulatok vártak ránk . Valyon robbantanak ezek a rongyosok vagy sem, lesz összecsapás vagy sem. Nekünk nem volt szabad beleszólni az esemenyekbe ,hisz akkor a lebukás veszélye fenyegetett volna minket. 
Megkezdődött a koncert, ellenőrzések , motozasok, fegyverek. A PMC raj akik oda voltak rendelve nem álltak a helyzet magaslatán . Mi csak néztünk ,figyeljünk . Megpróbáltuk óvatosan segíteni a bérelt sereget , mondván ,nem azért dolgoztunk a szinhazon egész nap ,hogy nehány rebellis felrobbantsa. De minden probalkozasunk ellenére a végen mikor véget ért a rock and roll sikerült nekik. Közben fény derült a hamis CIA igazolvány használójanak kilétéről . Éj leple alatt a tökéletes ki képzésnek köszönhetően atsunnyogtunk az Army HQ ra , es kihallgatuk az emberunket. Aminek a vége a szokásos mese lett ,nincs tanú , kivégzés . Nekünk nem kell sem segítség , sem olyan aki később bajt okozhat. Főbe lövés nem kar érte. Viszont visszafelé haladva olyat láttunk amit nem minden nap láthat az ember , akinek nem szakavatott a szeme, minden bokorban ,fa tövében ott gubasztva Szaddám hu katonai varjak ,hogy az Army kijöjjön a színházból ,azért ,hogy vérfürdőt rendezzenek. Természetesen hívtuk a kapcsolatot es megoldották az ügyet. 
Vasárnap, reggel. 
Kávézás megbeszélés mi legyen , nagyon zajlik a város. Ki kell mennünk ,tudnunk kell a feladat végrehajtása miatt a kulcsfigura szerepet. Többször felvetődött egy név Tibcsi . A milícia vezetője. Droggal gazdagítja kicsiny életet. Ad vesz, de meg nukleáris robbanó fejek vétele is köthető a nevéhez. Irány a város. Igazoltatások, természetesen civilként. Fegyver szoba se jöhet. Minden motozas a lebukása eredményezheti. Ketté váltunk a városban ,hogy minél több információhoz jussunk. Furcsa dolgok kerültek napvilágra Hassan kávézója ban . Evgenij aki teljes káoszt okozott a városban, eladott nukleáris tölteléket a milicianak. Tudtuk ,hogy ezek a szakadt hadsereget képező arabok el fogjak árulni az amerikai szovetsegeseiket.
Robbantani akarnak. A drog is ide köthető ehhez a két emberhez . A drog eladásából szerzett pénzen vettek tölteléket. Dél körülire tiszta lett a kép ,el kell kapnunk Tibcsit, mindenáron . Pattanásig feszült helyzetben ,társainak visszaerkezesekor érdekes híreket hoztak , azonnal találkozni kell az amerikai osszekötőnkel, es átadni neki egy parancsot ami kivonasrol szól, de van benne egy plusz fő . Mi ez ? A háborús övezetben azonnal keresztül vágtunk a városon ,hogy találkozzunk Grimes ezredessel, de a furcsaság az volt ,hogy tényleg nem egyedül volt. Tibcsivel, a Pikk Ásszal. Menedéket kert amerikaba. Elárulta a népét, a milíciák . El hozva magával az összes drog pénzt , aranyat , drogot. Ezzel egycsapásra megoldódott a helyzetünk, átadta az összes titkos adatot, nukleáris fejek helyzetet, felfedett mindenkit aki bármilyen koszos dologban benne volt. Ezeket mi tovább adtuk az amerikai vezetésnek ,oldják meg a dolgokat. Mi az összes felszerelesunket, kihalgatot , fegyvereket ,összepakoltuk es hívtuk a két beépült ügynök társunkat, hogy azonnal jöjjön ide a kivonási pontra , tüntes innen !!!
Itt marad a város , mi megyünk. Ahogy jöttünk úgy távoznunk, halkan csendben ,szinte itt se voltunk, senki sem tudja ,hogy itt voltunk. Egy két kivétellel , akiknek muszály volt felfedni magunkat. De sikeresen távoznunk egy olyan szemelyel aki nagyon sok dolgot fog meg otthon elárulni nekünk,menedék jogot kert es meg adtak a központban. De mi tudjuk ,hogy ez mit jelent, irgalmatlan napok várnak meg rá , es ha nem lesz hasznos akkor , hat tudjak mi lesz vele. 
Meg jött a helikopter, ugrás fel ,felszerelést berakni es tunes. Felülről figyeltek a várost , rengeteg halott ,sok gerilla harc ment az épületekben. Egy arab vezeto felnézett meg a helikopterre es szinte látni lehetett az arcán ,hogy bajba lesznek , hisz Tibcsi fejet kiszúrtak . 
Miért ugrálnak öltönyös emberek napszemüvegben New York belvárosában
Sotetitett Escalade k ből?? Miért cipelnek erőszakkal arab srácokat negyed óra múlva a kocsikba? 
Ezért , mert ez innen indul, egy füles , aminek Bagdad a vége . 
Mission complete
CIA Langley
Lazy team
Hammon írását áthelyeztem a BLOG-ba!


[ Módosítva 2013. 09. 22. - 15:38 ]

Vissza az elejére
Kalaska
2013. 09. 22. - 12:10
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #7
Regisztrált: 2010. 05. 16. - 20:07
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 1258
Hammon bajtárs! Ez fantasztikus volt! Ismét Bagdadban éreztem magam.
Köszönjük az alapos jelentést!

Üdv: Kalaska

"Játszani, pedig kell!"
Kép: http://lazypigs.airsoftteam.hu/LPATlinelaca.gif
Vissza az elejére
Hammon
2013. 09. 22. - 12:45
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #12
Regisztrált: 2010. 05. 18. - 21:04
Lakóhely: budapest,XVII
Üzenetek: 539
Köszönöm Kalas , lekopott a kezem

[ Módosítva 2013. 09. 22. - 14:33 ]

Vissza az elejére
Kimi
2013. 09. 22. - 15:37
Lazy Pigs Airsoft Team



Regisztrált tag #1
Regisztrált: 2010. 05. 6. - 08:45
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 1081
Kicsit kipofoztam utólagos engedelmeddel, és áthelyeztem a BLOG-ba, de frenetikus lett Hammon!!! Gratulálok!!!

“A csatabárd az a tárgy, amiről soha senki nem felejti el, hogy hova ásta.”

Vissza az elejére
Weboldal
xxxLaca
2013. 09. 22. - 19:36
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2010. 05. 12. - 22:24
Lakóhely: Budapest XIX
Üzenetek: 392
Ez geci jó lett! Újra át éltem mindent!  

"Ha a Hadsereg és a Tengerészet
Valaha is körülnéz a Mennyekben;
Meg fogja látni, hogy az utcákat
Tengerészgyalogosok őrzik."



Vissza az elejére
xxxLaca
2013. 09. 22. - 19:37
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2010. 05. 12. - 22:24
Lakóhely: Budapest XIX
Üzenetek: 392
Ja bocs. Köszönöm!!!

"Ha a Hadsereg és a Tengerészet
Valaha is körülnéz a Mennyekben;
Meg fogja látni, hogy az utcákat
Tengerészgyalogosok őrzik."



Vissza az elejére
Csigusz
2013. 10. 27. - 17:59
Lazy Pigs Airsoft Team



Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2010. 05. 16. - 18:49
Lakóhely: Budapest XIII.
Üzenetek: 1131
Ööö csak egy kérdés, nem lesz vidió?

\\\\\\\\\\\\\\\"Csak a holtak látták a háború végét\\\\\\\\\\\\\\\"

Kép: http://kepkezelo.com/images/ 6kaffyr5pelhoitzp5pd.jpg
Kép: http://lazypigs.airsoftteam.hu/LPATlinelaca.gif
Vissza az elejére
Kimi
2013. 10. 27. - 22:06
Lazy Pigs Airsoft Team



Regisztrált tag #1
Regisztrált: 2010. 05. 6. - 08:45
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 1081
Még nem katam kábelt.

“A csatabárd az a tárgy, amiről soha senki nem felejti el, hogy hova ásta.”

Vissza az elejére
Weboldal
Csigusz
2013. 10. 28. - 18:02
Lazy Pigs Airsoft Team



Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2010. 05. 16. - 18:49
Lakóhely: Budapest XIII.
Üzenetek: 1131
Khmmm Gyuri lécci-lécci.

\\\\\\\\\\\\\\\"Csak a holtak látták a háború végét\\\\\\\\\\\\\\\"

Kép: http://kepkezelo.com/images/ 6kaffyr5pelhoitzp5pd.jpg
Kép: http://lazypigs.airsoftteam.hu/LPATlinelaca.gif
Vissza az elejére
Hammon
2013. 10. 29. - 06:37
Lazy Pigs Airsoft Team


Regisztrált tag #12
Regisztrált: 2010. 05. 18. - 21:04
Lakóhely: budapest,XVII
Üzenetek: 539
Mezei módon nem találom a DVI kábelt a föld nyelte el azt a szart

Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére