Bemutatkozás: Kimi
Név: Kimi
Születési év: 1978.
Tartózkodási hely: Vecsés
Beosztás: térképész, rádiós
Fegyverek: Classic Army M15A4 TC
WE Baby Hi-Capa 3.8

 


Bemutatkozás:


Az AirSofttal 2006-ben volt szerencsém megismerkedni. Akkori barátaimmal Lacával, Mihivel és Hammonnal éjszakákba nyúló CoD partykban vettünk rész, mikor egyikőnk rátalált erre a játékra. Első hallásra kicsit költségesnek találtam ezt a sportot, de végül belevágtunk. Első fegyverem egy CA M15-ös lett, melyet azóta sem adnék semmiért. Megalapítottuk a lusta disznók, avagy a Lazy Pigs csapatot, és mivel már évek óta programozóként és grafikusként is dolgoztam, rám hárult a csapat weblapjának elkészítése, melynek a jelenlegi formája azóta jónéhányszor átalakult.
A csapatban sokáig medik szerepet töltöttem be, de fő specialitásom talán a pofáraesés :) . Az AirSoft által sok új barátra sikerült szert tennem az évek során. Mivel sorkatona nem voltam, ezért csapattársaimtól tanultam meg a "katonaélet" egyik legfontosabb részét a fegyelmet, és hogy a "csatamezőn" nincs demokrácia.
Ez a játék véleményem szerint először egy jó poén, később rengeteg dologra megtanít, ha elkötelezed magad, és egy idő után komoly hobbivá válik. Amennyiben sikerül bekerülnöd egy jó csapatba, mint nekem is, nagyon jó barátokra tehet szert az ember. Nekem ez a játék egy olyan kikapcsolódást hozott, amire nem is gondoltam volna, mert ha belépek a pályára, akkor eltűnnek a hétköznapok gondjai, és nincs más, csak a csapat, a feladat, de legfőképp a játék öröme.